Tom H.J. Jansen

Tom H.J. Jansen

Founder

Bosschenaar Tom H.J. Jansen is gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel vanaf hbo/wo niveau. Tom, oprichter van Zenith Search, is al meer dan 25 jaar succesvol in deze commerciële arbeidsbemiddeling. Persoonlijk, deskundig en gedreven combineert hij zijn kennis en ervaring van bedrijfsleven en overheid met die van de arbeidsmarkt. Tom kent zijn opdrachtgevers en kandidaten door en door. Zijn databestand is geen verzameling van anonieme namen, maar van bekenden die hij blijft volgen.

T: +31 (0)6 51 20 19 34
tjansen@zenithsearch.eu

Egbert Mekenkamp

Egbert Mekenkamp

Partner

Ondernemend, professioneel en persoonlijk; dat typeert deze Harderwijker. Toen Egbert in 1979 na zijn studie marketing begon met werken, had hij nog geen idee over zijn carrière. In de periode 1983-2000 werkte hij voor schoonmaak- en uitzendbedrijven en werd duidelijk, dat zijn mensgerichte wijze van managen hem zeer succesvol maakte in het binden en boeien van mensen. Met een uitstekend (bedrijfs-)resultaat als gevolg. Werken met mensen als grootste kapitaalgoed in een organisatie werd zijn passie.

T: +31 (0)6 53 79 80 54
emekenkamp@zenithsearch.eu

Esra Dekkers

Esra Dekkers

Contact met mensen, in oplossingen denken, mensen helpen en creatief te werk gaan. Dat geeft Esra energie. Als nieuwsgierige Communicatie studente wil Esra graag alles ontdekken. Vaak zoekt zij daarbij haar grenzen op en is ze bereid deze ook te verleggen. Ze ziet het leven als een grote ontdekkingsreis. Vanuit haar nieuwsgierigheid en de grote interesse in mensen is Esra erg gedreven in het zoeken naar de juiste match.

edekkers@zenithsearch.eu

Carl Bahnmüller

Carl Bahnmüller

Associate

Na zijn studie werktuigbouwkunde (TU Delft, afgestudeerd in 1984) zijn eerste werkervaring opgedaan bij Siemens (vijf jaar). Sinds 1989, vanuit Amico Amicus, actief als zelfstandig ondernemer en coach. Hij deelt – op eigen-wijze – zijn kennis en ervaring en maakt verbindingen met mensen en bedrijven. Vanuit de kerngedachte ‘een vriend voor een vriend’ staat bij hem de menselijke relatie in elke samenwerking centraal.

T: +31 (0)6 53 87 84 38
cbahnmuller@zenithsearch.eu