Selecteer een pagina

We maken graag kennis!

Als dit wederzijds is maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken. Bij ons op kantoor of onderweg. We kijken er naar uit!

Tom H.J. Jansen

Tom H.J. Jansen

FOUNDER

Tom H.J. Jansen, oprichter van Zenith Search International, is al meer dan 25 jaar succesvol in deze commerciële arbeidsbemiddeling. Persoonlijk, deskundig en gedreven combineert hij zijn kennis en ervaring van bedrijfsleven en overheid met die van de arbeidsmarkt.

+31 (0)6 51 20 19 34

tjansen@zenithsearch.eu

Egbert Mekenkamp

Egbert Mekenkamp

PARTNER

De mensgerichte wijze van managen maakt Egbert zeer succesvol in het binden en boeien van mensen. Met uitstekende (bedrijfs-)resultaten als gevolg. Werken met mensen als grootste kapitaalgoed in organisaties is zijn passie.

+31 (0)6 53 79 80 54

emekenkamp@zenithsearch.eu

Esra Dekkers

Esra Dekkers

MARKETING & COMMUNICATIE

Contact met mensen, in oplossingen denken, mensen helpen en creatief te werk gaan. Dat geeft Esra energie. Als nieuwsgierige communicatiespecialiste wil Esra graag alles ontdekken.

edekkers@zenithsearch.eu

“Inlevingsvermogen, integriteit en een persoonlijke relatie zijn in mijn 30 jaar ervaring altijd de sleutelwoorden geweest. Daarmee helpen we ons netwerk met het hoogst haalbare en daarin zit ook ons onderscheidend vermogen.”

Tom H.J. Jansen, Oprichter Zenith Search International