Selecteer een pagina

We doen Executive Search

We investeren de meeste tijd in het – strikt vertrouwelijk – onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor weten we snel waar en wanneer posities vrijkomen en wie – al dan niet latent – beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging

Technology impacts our business, people determine our success

De beste baan, de beste kandidaat.

We matchen op drie niveau’s:
1. De competenties van de kandidaat en het profiel van de functie;
2. Het karakter van de kandidaat en de cultuur van de organisatie;
3. De ambitie van de kandidaat en de visie van de organisatie.

Reach for the sky then you don’t get stuck in the mud

Posities & Expertise

De branches en aandachtsgebieden waarin we actief zijn is divers en niet beperkt tot een bepaalde branche. Daarom kennen we ook geen specialisme. Wel werken we vooral veel samen met ondernemende en ambitieuze mensen, die actief (willen) zijn bij middelgrote bedrijven met groeiambities of veranderwensen.

Experience matters, results count

Trackrecord

Sinds 1988 hebben we meer dan 600 succesvolle matches gedaan. We beschikken over een netwerkbestand van rond de 5.000 mensen. Met de meeste klanten werken we al heel lang samen. Met sommigen zelfs al dertig jaar. En daar zijn we natuurlijk erg trots op.

“Wij zoeken niet alleen managers die inhoudelijk weten waar ze het over hebben, maar ook mensen die ons bedrijf een stap verder brengen door kritisch te zijn en tegelijkertijd onze normen en waarden delen. Zenith helpt ons die mensen te vinden.”

Wilma, HR director van een beursgenoteerde organisatie